Iesaku pagatavot gardas vakariņas vai uzkodas uz pannas, izmantojot vienkāršas sastāvdaļas. Ēdiens izrādās aromātisks, sulīgs un ar ēstgribu garoziņu. Tieši tas, kas nepieciešams ģimenes vakariņām.
Sastāvdaļas:
Kāposti – 300 g.
Olas – 2 gab.
Sāls – 1 tējk.
Milti – 3 ēd.k.
Zaļie sīpoli
Augu eļļa
Gatavojam!
300 g svaigu kāpostu sagriežam plānās šķēlītēs.
Ielieciet kāpostus bļodā. Pievienojiet olas, sāli un miltus.
Visu samaisa, pēc garšas var pievienot arī maltus melnos piparus.
Kartupeļu biezenis būs labāks nekā tavai vīramātei: 3 galvenie šefpavāra noteikumi
Smalki sagriež zaļos sīpolus, var ņemt arī svaigas dilles.
Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām no 2024. gada marta sāksies jauns dzīves posms
Pievienojiet zaļos sīpolus bļodā ar kāpostiem.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…